Παρασκευή 8 Μαρτίου 2013

ΠΟΡΕΙΑ ΜΝΗΜΗΣ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ

http://sphotos-b.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/529866_383771325054874_769750189_n.jpg

Σάββατο 9 Μαρτίου Μοναστηράκι στις 12.00


Ο αναρχικός σύντροφος Λάμπρος Φούντας μέλος του ΕΑ σκοτώθηκε σε ένοπλη συμπλοκή με αστυνομικούς στην Δάφνη στις 10/3/2010 σε απόπειρα απαλλοτρίωσης αυτοκινήτου το οποίο επρόκειτο να χρησιμοποιηθεί σε ενέργεια της οργάνωσης, προετοιμάζοντας ένα χτύπημα για να μην περάσει η σύγχρονη χούντα του κεφαλαίου και του κράτους που επιβλήθηκε με την υπαγωγή του λαού στην εξουσία του ΔΝΤ, της ΕΚΤ και της ΕΕ.

Η δίκη για την υπόθεση του ΕΑ αποτελεί ένα πεδίο πολιτικής αντιπαράθεσης, ένα πεδίο πολιτικής στήριξης των δράσεων και των θέσεων της οργάνωσης όσον αφορά τον αγώνα ενάντια στο καθεστώς και τις συνθήκες του σύγχρονου ολοκληρωτισμού που θέλει αυτό να επιβάλλει, με τελικό στόχο την κοινωνική επανάσταση. Παράλληλα μέσα από αυτή την δίκη θα αναδεχθεί ο λόγος των συντρόφων που δρώντας μέσα στα πλαίσια άλλων μορφών πάλης στοχοποιήθηκαν για τις επιλογές τους. Μέσα από τις καταθέσεις τους θα επικυρώσουν την πολυμορφία του αγώνα για την ανατροπή, υπερασπιζόμενοι την πολιτική τους ένταξη και δράση στα πλαίσια του αναρχικού χώρου.
Σήμερα περισσότερο από ποτέ είναι επιτακτική ανάγκη να δούμε την αλληλεγγύη από την σκοπιά όχι σαν την δική μας άμυνα απέναντι στην επίθεση του κράτους αλλά τη δική μας αντεπίθεση που στόχο θα έχει την όξυνση του αγώνα για την κοινωνική απελευθέρωση.
Ο ΛΑΜΠΡΟΣ ΗΤΑΝ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ
ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΔΙΚΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΟΥ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ

Συνέλευση για την υπόθεση του Επαναστατικού Αγώνα

Πηγή athens.indymedia.org

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου