Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου 2013

Ποιοί είναι οι συνένοχοι για τον Παύλο;

Όχι αγαπητοί! Ένοχος δεν είναι μόνο το σκουλήκι ο νεοναζί δολοφόνος ο Ρουπακιάς, που έχουν πέσει όλοι επάνω του σαν τον Τσοχατζόπουλο λες και αυτός είναι ο μόνος ένοχος. Συνένοχοι στο φόνο του Παύλου είναι και ΟΛΟΙ αυτοί που ψηφίσανε δώσανε λόγο στους φανατικούς νεοναζί να βγαίνουν στο δρόμο να βαράνε και να μαχαιρώνουν όποιον δεν τους αρέσει η φάτσα του. Και αυτοί που ψήφισαν τη Χρυσή Αυγή δεν είναι κάτι αόριστο, νεφελώδες. Έχουν όνομα.

Το χέρι του νεοναζί δολοφόνου δεν το όπλισαν οι εξωγήινοι. Αυτοί που ψήφισαν τους χρυσαυγίτες και τους στηρίζουν δημοσκοπικά το όπλισαν και αυτοί που από τότε με το χαστούκι στην Κανέλλη ψιθύριζαν ενδόμυχα με διάθεση κρυφής ηδονής «καλά τις έκανε!»
Από το απλό «δεν χωράμε άλλους μετανάστες» και το στραβομουτσούνιασμα όταν καθόταν κάποιος μετανάστης δίπλα μας στο λεωφορείο μέχρι τη δολοφονία ακόμα και ημεδαπού συμπολίτη μας που απλά δεν γούσταρε τους νεοναζί φασιστοπατριώτες, δεν περάσαμε έτσι απλά!
Όταν κάποιοι λέγανε εδώ και χρόνια «Προσέξτε! Αυτό που γίνεται στους μετανάστες και η συναίνεση σ’ αυτό είναι ο προάγγελος για την αποδοχή αυτών που μας επιφυλάσσουν για όλους μας» εσείς ΞΕΦΤΙΛΕΣ ΔΗΜΟΣΙΟΚΑΦΡΟΙ το απαξιώνατε ως «πόλεμο των δύο άκρων» και βγαίνετε τώρα και καταδικάζετε τη θεωρία που εσείς οι ίδιοι καλλιεργούσατε στα πουλημένα σας κανάλια!
ΜΗΝ ΧΥΝΕΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΩΡΑ ΚΡΟΚΟΔΕΙΛΙΑ ΔΑΚΡΥΑ ΚΑΙ ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ «ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΠΟΥ ΠΑΓΩΣΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ» !!
ΞΕΧΑΣΕ ΤΟΝ ΚΙ ΕΣΥ ΗΛΙΘΙΕ ΕΛΛΗΝΑΡΑ, ΟΠΩΣ ΞΕΧΑΣΕΣ ΤΗ ΜΑΝΩΛΑΔΑ, ΟΠΩΣ ΞΕΧΑΣΕΣ ΤΟΝ ΣΕΡΝΤΑΡ ΓΙΑΚΟΥΜΠ, ΤΟΝ ΣΑΧΤΖΑΤ ΛΟΥΚΜΑΝ (ΠΟΙΟΥΣ, Ε???) ΕΘΙΣΜΕΝΟΣ ΣΤΗΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΝΑ ΑΝΑΖΗΤΑΣ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΜΕΓΑΛΟ ΘΕΜΑ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑΚΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΣΟΥ !!

Πηγή  aixmi.wordpress.com
Φωτογραφία  dromosmag.blogspot.gr/

1 σχόλιο:

  1. Παρακαλω να αναφερεται και την πηγη της φωτο ευχαριστω. dromosmag.blogspot.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή