Σάββατο 20 Ιουλίου 2013

Το succ-ss story και στην Πάρο

Προσοχή, προσοχή, στο όμορφο νησί μας, την Πάρο και πιθανότατα όχι μόνο, την τελευταία βδομάδα βλέπουμε τι εννοούσε η κυβέρνηση όταν μιλούσε για ανάπτυξη και ότι η χώρα θα βουλιάξει από τουρισμό, με τους 17.000.000 επισκέπτες που έταξε στους μικροαστούς εν δυνάμει ψηφοφόρους της. Όλοι κάτοικοι και επισκέπτες μαζί έχουμε γίνει μάρτυρες τι πάει να πει ελληνική φιλοξενία και τι είδους τουρισμό προωθούν οι εξουσιαστές.
Το νησί μόνο από τουρίστες με την κλασική έννοια δεν έχει κατακλυστεί αλλά από τον καινούργιο τουρισμό που προωθεί η ακροδεξιά κυβέρνηση των σύγχρονων κουκουλοφόρων και δοσίλογων. Το σκηνικό που αντιμετωπίζει όποιος είναι στο νησί είναι εκρηκτικό, από την μία μπάτσοι παντού με ελέγχους σε οχήματα σε όλα τα μήκη και πλάτη του νησιού, από τη άλλη πρόσθημα σε μικρομάγαζα από την οικονομική αστυνομία σε συνεργασία με ΣΔΟΕ, ενώ τις επιχειρήσεις των εφοπλιστών και τα μεγάλα συγκροτήματα ούτε που περνούν από έξω τα λαγωνικά του κράτους έκτακτης ανάγκης να δουν πως είναι. Με την μαύρη εργασία στο 60% στις Κυκλάδες και επίσημα ένας στους τρεις ανασφάλιστος προσπαθούν όπως φαίνεται να στήσουν νέες Μανωλάδες παντού.
Εμείς κάτοικοι και παραθεριστές της Πάρου παίρνουμε τις ζωές μας στα χέρια μας και προειδοποιούμε ότι δεν θα ανεχτούμε άλλο τον έλεγχο και την καταστολή του κράτους στην καθημερινότητα μας, να προσέχουν οι εντολοδόχοι της κυβέρνησης ένστολοι οι μη, γιατί το ποτήρι έχει ξεχειλίσει εδώ και καιρό.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου