Τρίτη 3 Απριλίου 2012

Στην δεκάδα του National Geographic «Νησιά Κάτω από τον Ήλιο» η Σίφνος

Στη δεκάδα των καλύτερων προορισμών κατατάσσει τη Σίφνο το περιοδικό «National Geographic», στην ειδική κατηγορία «Νησιά Κάτω από τον Ήλιο», στο πλαίσιο της έκδοσης του περιοδικού με τίτλο «Journeys of a lifetime – 500 of the Word's Greatest Trips».

Ειδικότερα, η Σίφνος βρίσκεται ανάμεσα σε περιοχές όπως είναι οι Μπαχάμες, οι Σεϋχέλλες, η Γαλλική Πολυνησία, οι Ολλανδικές Αντίλλες και άλλα εξωτικά νησιά.

Η Σίφνος κατατάσσεται στην 9η θέση της δεκάδας στην κατηγορία «Νησιά Κάτω από τον Ήλιο». Όπως αναφέρουν οι συντάκτες για τα νησιά που ανήκουν σε αυτή την κατηγορία είναι: «Κουκκίδες στον ωκεανό, που δύσκολα διακρίνονται στο χάρτη. Αν όμως βρεθείτε εκεί θα νιώσετε ότι δεν υπάρχει άλλο τέτοιο μέρος στη Γη».

Πατήστε πάνω στην εικόνα για να την δείτε ολόκληρη
«Τέτοια μοναδικά δημοσιεύματα μας γεμίζουν καμάρι και ευθύνη για την προστασία αυτού του επίγειου παράδεισου που έχουμε την τύχη να ζούμε και να διαχειριζόμαστε. Η Σίφνος θα είναι η «σχεδία» σωτηρίας μας από αυτό το «τσουνάμι» που κατακλύζει τα πάντα γύρω μας και αυτό πρέπει να μας γίνει συνείδηση», αναφέρεται στην ιστοσελίδα του δήμου της Σίφνου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου